Od ponedeljka, 20. aprila 2015, zainteresovani nautičari i zaljubljenici u plovidbu mogu da se prijave za učešće u sedmoj po redu regati Vode Vojvodine. Ove godine, u 12 dana plovidbe, od 20. juna do 1. jula 2015, naši panonski mornari imaće priliku da plove duž čak 447 kilometara Dunavom, Tisom, te banatskim i bačkim kanalima. Ovogodišnje krstarenje ravnicom odvija se na relaciji Novi Sad-Stari Banovci-Pančevo-Kovin-Banatska Palanka-Vlajkovac-Jermenovci-Zrenjanin-Novi Bečej-Srbobran-Despotovo-Novi Sad.

Obrazac za prijave može da se preuzme ovde, ali i lično u JVP Vode Vojvodine, Bulevar M. Pupina 25, Novi Sad, ili u nautičkim klubovima. Popunjenu i potpisanu prijavu potrebno je poslati poštom ili dostaviti lično na pisarnici preduzeća. Više informacija može se dobiti putem telefona 021/48-81-409 i 021/48-81-539.

JVP Vode Vojvodine tradicionalno organizuje rekreativnu regatu povodom Međunarodnog dana Dunava – 29. juna, a u želji da promoviše plovne potencijale Vojvodine, plovidbu i nautički turizam, kao i da afirmiše život na vodi i uz vodu.

Plovimo zajedno!