Изложба „Рибари из равнице“ која је била постављена у холу пословне зграде ЈВП „Воде Војводине“ завршена је након 10 дана. Поставку су заједно организовали Музеј Војводине и ЈВП „Воде Војводине“, а придружио се Светски фонд за заштиту природе. Изложба је била део манифестације „Музеји Србије – 10 дана од 10 до 10“.

Посећеност изложбе била је одлична, а осим свакодневних индивидуалних посета организоване су и групне. У организованим групама било је највише ђака новосадских основних школа за које је било организовано интерактивно разгледање и радионице. Такође, изложбу су посетили и студенти и професори из Америке који су били у посети Школи за основно и средње образовање Милан Петровић. За ове студенте Факултета за рекреациону терапију организована је и вожња каналом ДТД и Дунавом како би искусили чари Новог Сада са воде.

У будућности се надамо сличним догађајима који ће грађанима приближити природна богатства која су нам поверена на коришћење и управљање и на тај начин код грађана пробудити свест о очувању приобаља и водних ресурса.