Izložba „Ribari iz ravnice“ koja je bila postavljena u holu poslovne zgrade JVP „Vode Vojvodine“ završena je nakon 10 dana. Postavku su zajedno organizovali Muzej Vojvodine i JVP „Vode Vojvodine“, a pridružio se Svetski fond za zaštitu prirode. Izložba je bila deo manifestacije „Muzeji Srbije – 10 dana od 10 do 10“.

Posećenost izložbe bila je odlična, a osim svakodnevnih individualnih poseta organizovane su i grupne. U organizovanim grupama bilo je najviše đaka novosadskih osnovnih škola za koje je bilo organizovano interaktivno razgledanje i radionice. Takođe, izložbu su posetili i studenti i profesori iz Amerike koji su bili u poseti Školi za osnovno i srednje obrazovanje Milan Petrović. Za ove studente Fakulteta za rekreacionu terapiju organizovana je i vožnja kanalom DTD i Dunavom kako bi iskusili čari Novog Sada sa vode.

U budućnosti se nadamo sličnim događajima koji će građanima približiti prirodna bogatstva koja su nam poverena na korišćenje i upravljanje i na taj način kod građana probuditi svest o očuvanju priobalja i vodnih resursa.