У току је достава решења за  2017. и прва три месеца ове године за накнаду за одводњавање од стране ЈВП „Воде Војводине“. Решења која се управо достављају сачињена су на основу базе података коју смо преузели из Пореске управе.

Преузета база  има доста грешака, није  потпуно ажурна, те стога и на решењима има грешака. Незадовољни корисници могу да се жале у складу са упутством које им је прослеђено као саставни део решења. Недоумице се такође могу  и лично разрешити у канцеларији за рад са странкама, од 10.00 – 14.00 часова, у пословној згради ЈВП „Воде Војводине“, која је управо због тога и оформљена. Све жалбе, којих смо до сада примили на стотине, биће рамотрене у законском поступку, а грађани ће благовремено бити обавештени о исходу.

Свесни смо да нас је веома тешко добити позивањем на оглашене бројеве телефона, укључујући и Кориснички сервис 0800 21 21 21. Сви наши капацитети тренутно су у служби грађана и чинимо све што можемо да грешке што пре буду исправљене. Међутим, послато је близу 700.000 решења, изузетно је велики притисак, те  молимо за разумевање и стрпљење.