ЈВП „Воде Војводине“ наставља консултације са обвезницима на терену и ове године. Већ сутра, у среду 3. августа, рад са странкама биће организован у Сремској Митровици, у периоду од 9 – 14 часова у згради водопривреде, Променада 13, сала на трећем спрату.

Будући да решења за накнаду за одводњавање за текућу годину изазивају доста недоумица, представници Службе за накнаде ЈВП „Воде Војводине“ на лицу места ће решавати захтеве обвезника и проблеме у вези са спорним потраживањима, неурученим решењима, жалбама, репрограмима и слично.

Ова акција, започета прошле године, наишла је на велико одобравање грађана и показала се као добар пословни потез, јер су на овај непосредан начин решени проблеми великог броја обвезника.

Термини ће бити организовани у Сремској Митровици, Старој Пазови, Суботици, Сомбору, Врбасу, Зрењанину, Кикинди, Вршцу и Панчеву. У наведена места могу доћи и обвезници накнада из околине.

 У зависности од броја заинтересованих обвезника, у наведене градове и општине ићи ће се и по неколико пута.

 О тачној локацији и времену за остала места, обвезници ће на време бити обавештени преко локалних медија који покривају то подручје, а информација ће бити и на сајту ЈВП „Воде Војводине“ www.vodevojvodine.rs