Odluka o pokretanju postupka davanja u zakup vodnog zemljišta u svojini Autonomne pokrajine Vojvodine – za ribnjake

.

Rešenje o obrazovanju Komisije za izbor najpovoljnijeg ponuđača u postupku davanja u zakup vodnog zemljišta u javnoj svojini na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine- za ribnjake

.

Javni oglas za prikupljanje pisanih ponuda za zakup vodnog zemljišta u javnoj svojini na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine – za ribnjake, objavljen u dnevnom listu Dnevnik 14. 3. 2020

.

Ponuda za zakup vodnog zemljišta u javnoj svojini na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine – za ribnjake

.

Odluka o pokretanju postupka davanja u zakup vodnog zemljišta u svojini Autonomne pokrajine Vojvodine – za ribnjake 18.5.2020.

.

Rešenje o obrazovanju Komisije za izbor najpovoljnijeg ponuđača u postupku davanja u zakup vodnog zemljišta u javnoj svojini na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine- za ribnjake 18.5.2020.

.

Javni oglas za prikupljanje pisanih ponuda za zakup vodnog zemljišta u javnoj svojini na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine – za ribnjake, objavljen u dnevnom listu Dnevnik 23. 5. 2020.

.

Ponuda za zakup vodnog zemljišta u javnoj svojini na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine – za ribnjake 22. 5. 2020.