ЈВП „Воде Војводине“ ће од садa решења за накнаду за одводњавање својим обвезницима слати и електронским путем. Ова услуга биће доступна само регистрованим корисницима еУправе, док ће остали обвезници, који немају налог на овом порталу и даље решења примати преко поште.

Будући да су решења за накнаду за одводњавање за текућу годину већ послата летос, од данас ће електронским путем почети достава само за физичка и правна лица, која су у закупу државног пољопривредног земљишта.

Већ од следеће године ће по тренутном  броју регистрованих корисника на овај начин накнаду за одводњавање у своје електронско сандуче примити готово 120.000 обвезника.

Електронска достава поједноставиће и убрзати комуникацију са обвезницима, а  препорука је да се сви корисници из АП Војводине региструју на еУправу како би аутоматски добијали решења о утврђеној накнади за одводњавање.

Они који немају налог на еУправи, а желе да им решења стижу електронским путем, могу да се региструју на линку:  https://eid.gov.rs/sr-Cyrl-RS/pocetna.

Како до решења преко еУправе.