JVP „Vode Vojvodine“ će od sada rešenja za naknadu za odvodnjavanje svojim obveznicima slati i elektronskim putem. Ova usluga biće dostupna samo registrovanim korisnicima eUprave, dok će ostali obveznici, koji nemaju nalog na ovom portalu i dalje rešenja primati preko pošte.

Budući da su rešenja za naknadu za odvodnjavanje za tekuću godinu već poslata letos, od danas će elektronskim putem početi dostava samo za fizička i pravna lica, koja su u zakupu državnog poljoprivrednog zemljišta.

Već od sledeće godine će po trenutnom  broju registrovanih korisnika na ovaj način naknadu za odvodnjavanje u svoje elektronsko sanduče primiti gotovo 120.000 obveznika.

Elektronska dostava pojednostaviće i ubrzati komunikaciju sa obveznicima, a  preporuka je da se svi korisnici iz AP Vojvodine registruju na eUpravu kako bi automatski dobijali rešenja o utvrđenoj naknadi za odvodnjavanje.

Oni koji nemaju nalog na eUpravi, a žele da im rešenja stižu elektronskim putem, mogu da se registruju na linku:  https://eid.gov.rs/sr-Cyrl-RS/pocetna.

Kako do rešenja preko eUprave.