Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“, kao jedan od korisnika ribarskog područja „Srbija-Vojvodina“,  prodaje ovogodišnjih dozvola za ribolov. Dozvole  se kao i prethodnih godina prodaju uz posebne pogodnosti, uključujući  odloženo i plaćanje na rate, preko udruženja ribolovaca, sindikalnih i drugih zainteresovanih organizacija. Kupovinom jedinstvene godišnje dozvole koju izdaje JVP „Vode Vojvodine“, a važi na teritoriji cele Republike Srbije, ribolovci mogu računati na opremljenu i najbolju ribočuvarsku službu, na uređena mesta i piste za ribolov, uključujući i piste za invalide.

Kupovinom godišnje dozvole koja košta 4.600 dinara ribolovci od JVP „Vode Vojvodine“ na poklon dobijaju i namenski štampanu kartu ribarskog područja „Srbija-Vojvodina“ sa  osnovnim podacima o Hidrosistemu Dunav – Tisa – Dunav, vrstama riba, lovostaju i kalendarom sa mesečevim menama.

Napominjemo da ribolovci od JVP „Vode Vojvodine“ mogu kupiti i dnevne dozvole koje koštaju 500 dinara i godišnje dozvole za privredni ribolov, po ceni od 95.000 dinara, a važe na delu Dunava od Bačke Palanke do Bogojeva.

Kontakt telefon Službe za ribarastvo 021 4881 407