Za učešće u regati „Vode Vojvodine“, koja će se održati od 25. juna do 3. jula ove godine, vlada veliko interesovanje nautičara i zaljubljenika u plovidbu. Do sada su 60 regataša prijavili svoje lađe i posadu, što je jednako ukupnom broju lađa u regati održanoj 2010. godine. I ove godine, regata koju organizuje JVP „Vode Vojvodine“ imaće međunarodni predznak, s obzirom da su učešće već potvrdili i nautičari iz Hrvatske.Prijavljivanje za regatu je i dalje u toku. Zainteresovani mogu preuzeti obrasce za prijavu u JVP „Vode Vojvodine“, Bulevar M. Pupina 25, Novi Sad, zatim, na sajtuwww.vodevojvodine.rs ili u nautičkim klubovima. Popunjenu i potpisanu prijavu potrebno je poslati poštom ili dostaviti lično na pisarnici JVP „Vode Vojvodine“. Više informacija možete dobiti putem telefona 021/48-81-409 i 021/48-81-539.

U ovoj, trećoj po redu regati pod zastavom „Voda Vojvodine“, kurs okrećemo ka banatskim kanalima i obilazimo Titel, Zrenjanin, Klek, Novi Bečej, Bečej, Srbobran, te Despotovo. Posle 220 kilometara plovidbe, vraćamo se u Novi Sad.

Za učesnike regate, JVP „Vode Vojvodine“ obezbeđuje komandni brod, prateće službe (mehaničar, lekar, brod – tegljač, fotograf) i besplatan prolaz kroz prevodnice.

Plovimo zajedno!