Од понедељка, 20. априла 2015, заинтересовани наутичари и заљубљеници у пловидбу могу да се пријаве за учешће у седмој по реду регати Воде Војводине. Ове године, у 12 дана пловидбе, од 20. јуна до 1. јула 2015, наши панонски морнари имаће прилику да плове дуж чак 447 километара Дунавом, Тисом, те банатским и бачким каналима. Овогодишње крстарење равницом одвија се на релацији Нови Сад-Стари Бановци-Панчево-Ковин-Банатска Паланка-Влајковац-Јерменовци-Зрењанин-Нови Бечеј-Србобран-Деспотово-Нови Сад.

Образац за пријаве може да се преузме овде, али и лично у ЈВП Воде Војводине, Булевар М. Пупина 25, Нови Сад, или у наутичким клубовима. Попуњену и потписану пријаву потребно је послати поштом или доставити лично на писарници предузећа. Више информација може се добити путем телефона 021/48-81-409 и 021/48-81-539.

ЈВП Воде Војводине традиционално организује рекреативну регату поводом Међународног дана Дунава – 29. јуна, а у жељи да промовише пловне потенцијале Војводине, пловидбу и наутички туризам, као и да афирмише живот на води и уз воду.

Пловимо заједно!