U nameri da budemo što dostupniji fizičkim licima, obveznicima naknade za odvodnjavanje na terenu, JVP „Vode Vojvodine“ započinje rad sa strankama u sledećim lokalnim samoupravama: Sremskoj Mitrovici, Staroj Pazovi, Subotici, Somboru, Vrbasu, Zrenjaninu, Kikindi, Vršcu i Pančevu. U navedena mesta mogu doći i obveznici naknada iz okoline. Kako bi se zbog poštovanja epidemioloških mera izbegle gužve, a svi zainteresovani stigli na red, u navedene gradove ići će se i po nekoliko puta.

U neposrednom kontaktu sa obveznicima naknade zaposleni JVP „Vode Vojvodine“ odgovaraće na pitanja u vezi sa rešenjima, spornim zaduženjima, dugovanjima, parcelama za koje su zaduženi, upisu u katastar i slično, a dobiće i konkretna uputstva i informacije o žalbama i reprogramima. Na istom mestu moći će preuzeti i kopije rešenja.

Prvi grad gde će zaposleni JVP „Vode Vojvodine“ odgovarati na pitanja obveznika biće Sremska Mitrovica. U ponedeljak 10. maja, u periodu od 10-14 časova rad sa strankama biće organizovan u zgradi vodoprivrede, Promenada 13, sala na trećem spratu. Već sutradan, u utorak 11. maja, obveznici mogu doći u zgradu opštine u Staroj Pazovi, Svetosavska 11, sala u prizemlju, takođe od 10-14 časova.

O terminima u ostalim mestima, obveznici će biti pravovremeno obavešteni.

Podsećamo da obveznici osnovne informacije o naknadama mogu dobiti pozivanjem besplatnog broja 0800 21 21 21.