У намери да будемо што доступнији физичким лицима, обвезницима накнаде за одводњавање на терену, ЈВП „Воде Војводине“ започиње рад са странкама у следећим локалним самоуправама: Сремској Митровици, Старој Пазови, Суботици, Сомбору, Врбасу, Зрењанину, Кикинди, Вршцу и Панчеву. У наведена места могу доћи и обвезници накнада из околине. Како би се због поштовања епидемиолошких мера избегле гужве, а сви заинтересовани стигли на ред, у наведене градове ићи ће се и по неколико пута.

У непосредном контакту са обвезницима накнаде запослени ЈВП „Воде Војводине“ одговараће на питања у вези са решењима, спорним задужењима, дуговањима, парцелама за које су задужени, упису у катастар и слично, а добиће и конкретна упутства и информације о жалбама и репрограмима. На истом месту моћи ће преузети и копије решења.

Први град где ће запослени ЈВП „Воде Војводине“ одговарати на питања обвезника биће Сремска Митровица. У понедељак 10. маја, у периоду од 10-14 часова рад са странкама биће организован у згради водопривреде, Променада 13, сала на трећем спрату. Већ сутрадан, у уторак 11. маја, обвезници могу доћи у зграду општине у Старој Пазови, Светосавска 11, сала у приземљу, такође од 10-14 часова.

О терминима у осталим местима, обвезници ће бити правовремено обавештени.

Подсећамо да обвезници основне информације о накнадама могу добити позивањем бесплатног броја 0800 21 21 21.