Uporedo sa dostavom rešenja obveznicima naknade za odvodnjavanje za ovu godinu, JVP „Vode Vojvodine“ organizuje i rad sa strankama u lokalnim samoupravama širom Vojvodine. Posle Sremske Mitrovice, Stare Pazove i Subotice, od sledeće nedelje prijem obveznika naknade biće organizovan u Kikindi, Zrenjaninu i Somboru.

 U ponedeljak 5. jula, prijem stranaka biće organizovan u Kikindi, zgrada VDP „Gornji Banat“, Ulica Kralja Petra 54, u utorak 6. jula, u Zrenjaninu, Radna jedinica JVP „Vode Vojvodine“, Slobodana Bursaća 1a, i u sredu 7. jula, u Somboru, Vojvođanska 16/I, (Radna jedinica JVP „Vode Vojvodine“).

U neposrednom kontaktu sa obveznicima naknade, u periodu od 8 -14 časova, zaposleni JVP „Vode Vojvodine“ odgovaraće na pitanja u vezi sa rešenjima, spornim zaduženjima, dugovanjima, parcelama za koje su zaduženi, upisu u katastar i slično, a dobiće i konkretna uputstva i informacije o žalbama i reprogramima. Na istom mestu moći će preuzeti i kopije rešenja.

Ukoliko bude potrebe biće organizovani i novi termini.

Podsećamo da obveznici osnovne informacije o naknadama mogu dobiti pozivanjem Korisničkog servisa na broj 0800 21 21 21.