Počela je dostava rešenja za naknadu za odvodnjavanje fizičkim licima za 2022. godinu. Ukoliko nije bilo promena u imovnom stanju iznos na rešenjima je isti kao i prošle godine.

Uz rešenje obveznici će dobiti i obaveštenje o eventualnom dugu iz prethodnog perioda, sa presekom stanja na dan 16. maj 2022. godine. Rešenja će se slati sukcesivno, a sva bi trebalo da budu podeljena do sredine jula.

U skladu sa Zakonom o opštem upravnom postupku rešenja se moraju uručiti lično. Ukoliko poštar obveznika dva puta ne pronađe na adresi ostavlja mu obaveštenje o pokušaju dostave, a rešenje se vraća na adresu JVP „Vode Vojvodine“. U tom slučaju kopija rešenja može se preuzeti u bilo kojoj pošti.

Za osnovna pitanja u vezi sa naknadom za odvodnjavanje i rešenjima, zainteresovani mogu da se obrate Korisničkom servisu JVP „Vode Vojvodine“ na besplatan broj telefona 0800/21-21-21, od 9 – 14 časova.

Kancelarija za rad sa strankama, u poslovnoj zgradi JVP „Vode Vojvodine“, na Bulevaru Mihajla Pupina 25, otvorena je radnim danima od 8 – 14 časova.